НОВО ВО ПОНУДАТА - Телескоп дводелен 4m!

Телескоп дводелен 4m!
Единствен на пазарот само во БЕОРОЛ.
Единствен на пазарот.
Должина 4m.
За најсложените работи. Врвен квалитет.
Специјален механизам со заштита кој не дозволува пропуштање на боја и со тоа ја продложува долготрајноста.
- Прстен кој ја стега и поврзува надворешната и внатрешната цевка како штраф.
- Практично невозможно при употреба да се скрши.

Twitter

!! NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! ⏩ Baštenski asortiman ⏪ https://t.co/Gut6leVbqg Beorol Bašta Garden Crevo… https://t.co/Ppc3VRl05v
Четврток, 22 Февруари 2018 12:00
Visit us at Cologne EISENWARENMESSE 2018 More info: https://t.co/az2VXeaeUx beorol eisenwarenmesse2018 tradeshow https://t.co/qw9x0EgAYC
Среда, 21 Февруари 2018 11:22

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај