НОВО ВО ПОНУДАТА - СУПЕР ЛЕПАK

 

SLT3 – Супер лепак течен 3gr.
SLT3 – Супер лепак течен 3gr.

Беорол течен супер лепак на база на цианоакрилат е лепак со исклучителна сила и голема брзина на лепење. Може да се користи за врзување на голем дел на материјали како што се керамика, метал, пластика, дрво и сл. Лепакот е изработен по највисоки светски стандарди со процент на цианоакрилат е мин. 97% што го става во група на најквалитени лепкови.

SLG2 – Супер лепак во гел 2gr.

Беорол супер лепак во гел на база на цианоакрилат е лепак со исклучителна сила и голема брзина на лепење. Може да се користи за врзување на голем дел на материјали како што се керамика, метал, пластика, дрво и сл.Супер лепакот во гел е посебно наменет за лепење на големи површини бидејќи го елиминира протекувањето и разлевањето на лепакот. Лепакот е изработен по највисоки светски стандарди со процент на цианоакрилат е мин. 97% што го става во група на најквалитени лепкови.

 

Twitter

!! NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! ⏩ Baštenski asortiman ⏪ https://t.co/Gut6leVbqg Beorol Bašta Garden Crevo… https://t.co/Ppc3VRl05v
Четврток, 22 Февруари 2018 12:00
Visit us at Cologne EISENWARENMESSE 2018 More info: https://t.co/az2VXeaeUx beorol eisenwarenmesse2018 tradeshow https://t.co/qw9x0EgAYC
Среда, 21 Февруари 2018 11:22

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај