КОИ СМЕ НИЕ?

НИЕ СМЕ ВОДЕЧКИ ПРОИЗВЕДУВАЧИ НА МОЛЕРСКИ АЛАТ, ВАЉАЦИ, ЧЕТКИ,
ПЛАСТИЧЕН АЛАТ И ПОМОШЕН ПРИБОР
 • Ваљаци
  Gold exclusive, Black professional, Royal, Master classic, Maxi, Jumbo maxi, радијаторски
 • Четки
  Gold exclusive, Black professional, Caiser black četka, Lak četka, Економик четка
 • Пластична решетка
 • Пластична полица за алат
 • Пластичен носач за клучев
 • Стегачи...
НИЕ СМЕ ВОДЕЧКИ ДИСТРИБУТЕРИ НА РАЧЕН АЛАТ, ЗАШТИТНА ОПРЕМА
ТЕХНИЧКА ХЕМИЈА, ГРАДИНАРСКИ И ДОМАШЕН ПРОГРАМ
 • Глетерици
 • Мистрии
 • Шпахтли
 • Пиштол за силикон
 • Пиштол за пена
 • Пиштол за пластика
 • Телескопи
 • Лајсни
 • Силикони
 • Пур пени
 • Лепкови и Чистачи
 • Китови
 • Ракавици
 • Заштитни очила

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Бања Лука)

ЦРНА ГОРА (Даниловград)

СРБИЈА (Белград)

УНГАРИЈА(Будимпешта)

МАКЕДОНИЈА(Ckoпје)

СОЕДИНЕТИ АРАПСКИ ЕМИРАТИ (Дубаи)

Кина (Шангај)

Twitter

!! NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! ⏩ Baštenski asortiman ⏪ https://t.co/Gut6leVbqg Beorol Bašta Garden Crevo… https://t.co/Ppc3VRl05v
Четврток, 22 Февруари 2018 12:00
Visit us at Cologne EISENWARENMESSE 2018 More info: https://t.co/az2VXeaeUx beorol eisenwarenmesse2018 tradeshow https://t.co/qw9x0EgAYC
Среда, 21 Февруари 2018 11:22

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

 • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
       1000 Скопје, Македонија
 •   Telefon: 00 389 26 159 890
 •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај