Беорол работен состанок во Македонија,

Интересот за Беорол се зголемува! Нашиот концепт на работење кој во многу работи не издвојува од другите станува препознатлив на пазарот во сите сегменти.

Едукацијата која нашиот менаџмент ја овозможува на професионалците е економски корисена за сите.

Во Македонија голем број на присутни и повторно прекрасна атмосфера! 

 

Twitter

Ulaganje u TIM je ulaganje u kvalitet i budućnost! https://t.co/8wJjkUEsMr team beorol distribution tools https://t.co/0qXH8ZHQ50
Среда, 20 Септември 2017 08:51
Петок, 15 Септември 2017 11:34

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај